Sandefjord kommune Plan og naturforvaltning

By- og kommuneplanlegger

Vil du forme fremtidens Sandefjord?

Sandefjord kommune søker en engasjert og dyktig by- og kommuneplanlegger til å lede arbeidet med Sandefjords neste kommuneplan (arealdel) og bidra til spennende og viktige plan- og utredningsprosjekter. Byen har et veldig godt utgangspunkt, men har også store ambisjoner for videre utvikling. I dette arbeidet er denne rollen helt sentral og du vil kunne ha stor påvirkningskraft i prosessene som former byens fremtid.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Prosjektledelse: Du vil ha hovedansvaret for kommuneplanens arealdel
  • Strategisk planlegging: Du blir en nøkkelperson i oppfølgingen av kommunens overordnede planer, inkludert mulighetsstudier, utredningsarbeid og ulike analyser
  • Formidling: Du skal holde orienteringer og dele dine innsikter gjennom orienteringer og politiske saker

Hvorfor Sandefjord? 

Med sine 66 000 innbyggere er Sandefjord den mest folkerike kommunen i Vestfold, kun en drøy time fra Oslo. Her finner du et levende bysentrum, vakker natur, et rikt kulturliv og et bredt fritidstilbud. Sandefjord er et attraktivt sted å bo og jobbe, med gode forbindelser til inn- og utland via fly, tog, buss og båt.

Sandefjord scorer høyt på kåringene i «Kommune-NM» og ikke minst er kommunen kjent for å være et attraktivt og utviklingsorientert vertskap for næringslivet. Kommunen har et sterkt privat næringsliv og godt samarbeid mellom næringsliv, folkevalgte og administrasjon i kommunen. Kommunen har god økonomi og forutsetninger for å møte fremtidens utfordringer og muligheter.

Vi tilbyr:

  • Et faglig sterkt og hyggelig arbeidsmiljø med 12 dyktige kolleger i Enhet for plan og naturforvaltning
  • Spennende utfordringer og oppgaver i en kommune som har ambisjoner
  • Fleksitidsordning som gir deg balanse mellom jobb og fritid
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Et aktivt bedriftsidrettslag og tilgang til bedriftshytter
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi ser etter deg som:

  • Har relevant høyere utdanning (f.eks. arealplanlegger, samfunnsviter, jurist, geograf, arkitekt e.l.). Særlig relevant erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse
  • Har gode formidlingsevner og god norsk skriftlig fremstillingsevne
  • Har kjennskap til plan- og bygningsloven
  • Har minst tre års erfaring med overordnet planlegging og prosjektledelse
  • Er samfunnsengasjert, selvstendig og samarbeidsvillig
  • Har lyst til å bli en del av et dynamisk team som samarbeider for å gjøre Sandefjord til et enda bedre sted å bo og jobbe
  • Personlige egenskaper vil vektlegges


Som ansatt er du medlem av Sandefjord kommunale pensjonskasse. Sandefjord kommune har en av markedets beste pensjonsordninger og betaler inn over 10% av den enkeltes bruttolønn. Den ansatte trekkes 2% i pensjonsinnskudd. Gjensidig prøvetid er 6 måneder.

For mer informasjon, kan du besøke Sandefjord kommunes nettsider. Du kan også kontakte våre rådgivere i Skagerak Consulting; Erik Aasmundtveit, tlf. 414 31 938 eller Geir Nordvold, tlf.: 938 29 100 for en konfidensiell prat om stillingen. Du kan også kontakte leder for Enhet for Plan- og naturforvaltning, David Bakke Haugen, på tlf. 970 34 297.

Er du klar for utfordringen? Vi ser frem til å høre fra deg!

Du kan fram til søknadsfristens utløp, ta kontakt med oss på konfidensiell basis og få informasjon om stillingen.

I likhet med alle andre offentlige stillinger, vil det for denne stillingen bli utarbeidet en søkerliste som gir informasjon om navn, kjønn, kommune og alder på alle som søker på stillingen. Denne søkerlisten vil i utgangspunktet ikke sendes ut, men vil være offentlig og derfor tilgjengelig for alle som ber om innsyn. Det er mulig å søke om å slippe å stå på den offentlige søkerlisten, men kravene er strenge. Ønsker du at navnet ditt ikke skal stå på denne listen, må du krysse av og begrunne dette i det elektroniske søknadsskjemaet. Dersom søknaden ikke innvilges, vil du få mulighet til å trekke deg fra prosessen. Om det innkommer klage på innvilget unntak fra offentlighet, vil Statsforvalteren kunne overprøve beslutningen slik at opplysninger om søkerne likevel kan bli offentliggjort. Dersom dette skulle skje, vil du bli varslet på forhånd.

Del på:

Referansenummer:

24/34866

Fylke:

  • Vestfold

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

20.10.2024

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Rådhuset i Sandefjord

Kontaktpersoner:

David Bakke Haugen

mob: +47 97034297

Adresse:

Rådhuset Sandefjordsveien 3 3208 Sandefjord

Kart: