Sandefjord kommune Bokemoa skole

Ledig stilling - Barne- og ungdomsarbeider på Bokemoa skole og SFO

Ledig stilling - Barne- og ungdomsarbeider 90% fast - Skole og SFO

Bokemoa skole

Bokemoa skole ligger plassert i Stokke sentrum, tett inntil Bøkeskogen, som er definert som et landskapsvernområde. Ved siden av å være et flott naturområde har vi i det sentrale området av skogen, Stokke bygdetun.

Skolen er en barneskole med pt 372 elever og disponerer, foruten gymsal og ballbinge, et basseng til svømmeundervisning.

 

Er du en engasjert person som ønsker elevenes beste og setter pris på et godt arbeidsmiljø og hjelpsomme kollegaer ? Da er Bokemoa skole stedet for deg.

 

Stillingsinformasjon

Stillingsstørrelse: 90%. 

Stillingstype: Fast

Stilling ledig fra: 11.11.24

Kvalifikasjoner 

  • Ønsker fortrinnsvis barne- og ungdomsarbeider, men andre med erfaring i å jobbe med barn kan også søke 
  • Evne til å skape gode relasjoner til elever, foresatte og medarbeidere
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Personlig egnethet vektlegges. 

Vi tilbyr

  • Engasjerte og profesjonelle kollegaer i et godt arbeidsmiljø
  • Faglige utfordringer
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Lønn

Stillingen er plassert i kommunens lønnsregulativ i henhold til gjeldende tariffavtale. Pensjonsinnskudd for medlemskap i Statens pensjonskasse trekkes med 2%.

 

Andre opplysninger

Gjensidig prøvetid er 6 måneder. Kommunen følger offentlighetsloven §25 ved eventuell offentliggjøring av søkerliste. Du skal ikke sende inn vitnemål og attester. Ta med kopier av disse til et eventuelt intervju.

Godkjent politiattest fremvises før tiltredelse.

Om Sandefjordskolen

Sandefjord kommune har ca 62 000 innbyggere og 28 skoler, hvorav 6 er ungdomsskoler, 21 barneskoler og voksenopplæringen. Kommunen ønsker barn og unge som er fremtidsrettede, nyskapende, kritiske og undrende slik at de er klare til å møte fremtidens arbeidsmarked. Sandefjord kommune har høye forventninger til ledelse, ansatte og elever. Kommunen har som overordnet mål å øke elevenes læringsutbytte og bidra til at flest mulig fullfører og består videregående opplæring.

Skolen har ansvar for å sikre et inkluderende, trygt og godt skolemiljø som fremmer trivsel og læring. Sandefjordskolen har fokus på sterke profesjonsfellesskap på tvers av skoler og internt i skolene. Velutviklede strukturer for samarbeid, støtte og veiledning på hvordan skolens praksis bidrar til elevenes læring og utvikling, er en viktig del av arbeidet på skolene. Sandefjordskolen har en delingskultur og tett samarbeid mellom skolene om implementeringen av Fagfornyelsen.

 

Del på:

Referansenummer:

24/32577

Fylke:

  • Vestfold

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

24.09.2024

Tiltredelse:

11.11.2024

Arbeidssted:

Bokemoa skole/SFO

Kontaktpersoner:

Hege Paulsen

mob: +47 468 88 290

Adresse:

Rådhuset Sandefjordsveien 3 3208 Sandefjord

Kart: