Sandefjord kommune Frydenbergsletta

Er du vår nye vernepleier/sykepleier?

Vernepleier/sykepleier

 

Om Frydenbergsletta bolig

Frydenbergsletta er en bolig for mennesker med utviklingshemming, med en heftig appetitt på opplevelser! Våre beboere elsker aktiviteter som langturer, konserter, kino og diskotek – og vi ønsker deg som tør å arrangere og være med på turer på tross for store helseutfordringer.

Vi har spurt de som blir dine kollegaer om hva de ønsker seg, dette er hva de sier er viktig:

-          Engasjert, opptatt av å gi mennesker god omsorg, opplevelser og gode liv. At beboer står i fokus og er sjef i eget liv. Kunne norsk og data. Blid, positiv og løsningsorientert.

-          Tørre å by på seg selv. Humor, engasjert, tidvis kunne jobbe i et hærlig kaos. Vi kan tilby 16 fantastiske beboere, latter, engasjerte og kunnskapsrike kollegaer.

-          En med stå på vilje, ta i et tak, god helse, som kan kjøre bilene til beboerne, manuell lappen, liker å by på seg selv. Oppdaterer seg på mail, cosdoc og beskjeder. Vi kan tilby masse glede, latter, opplevelser og utfordringer.

-          Gjerne en mann, som vet hva det vil si å jobbe med våre beboere. Er interessert i å ta i ett tak og god på å se mulighetene, ikke bare utfordringer.

-          En som ikke ser problemer, men heller løsninger, en med humor, engasjement og stå på vilje. Vi kan tilby en varierende jobbhverdag, 16 unike beboere, gode kollegaer, engasjement og ett godt samarbeid.

Boligen har 16 leiligheter fordelt på to etasjer. Vi flyttet inn i helt nye lokaler i 2010 og er heldige som har mange av de fast ansatte som har jobbet her siden da. Enheten har ca. 36 årsverk fordelt på 50 ansatte. Å gi kvalitative gode helsetjenester og gode hverdagsopplevelsene er prioritet nummer én for oss. Vi ser muligheter for de som opplever store begrensninger. Trygghet og omsorg, respekt og integritet for beboernes rettigheter og mulighet til mest mulig delaktighet i sitt eget liv er viktige prinsipper. 

Kompetanse om ASK (alternativ og supplerende kommunikasjon) er en fordel da flere av våre beboere kommuniserer ved hjelp av ulike ASK hjelpemidler, dette blir deres språk

Vi er frempå med velferdsteknologiske hjelpemidler – og søker hele tiden etter digitale løsninger som gjør hverdagen bedre for våre beboere og kan forenkle eller kvalitetssikre våre arbeidsprosesser – er du et godt tech-hode, så vil du like deg her.

Vi har et godt arbeidsmiljø fordi vi organiserer og planlegger arbeidet på en god måte - vi har allerede innført Smartvakt som er håndholdte enheter for dokumentasjon. Vi opptatt av å dele kunnskap, og jobber hele tiden for å gjøre tjenestene på en bedre og mer systematisk måte - vi har personalmøter, team/bruker-møter og primærkontakt/tjenesteansvarligmøter som bidrar til å ivareta dette. Vi har en leder som er opptatt av medarbeiderne sine, og ansattes mulighet til innflytelse. I tillegg er vi en gjeng med veldig godt humør som har jevnlig sosiale treff, også utenfor arbeidstid.

Liker du varierte arbeidsdager og oppgaver som ikke alltid blir som planlagt, kan jobbe selvstendig, men også i team? Er du en som tåler at det er litt hektisk, har helse til å tåle tyngre stell og ser og bidrar til å løse problemstillinger når de kommer? Da er dette stillingen for deg!

Du vil inngå i et tverrfaglig team med dyktige ansatte og får en kollegagruppe med et stort engasjement og stå på vilje. Personalgruppen er genuint opptatt av gode tjenester og gode hverdagsopplevelser for beboerne. Vi er fleksible og strekker oss langt for å få til aktiviteter som beboerne ønsker seg.

 

Stillingsinformasjon

Stillingsstørrelse: 100%
Stillingstype: Fast
Stilling ledig fra: Etter avtale

Arbeidsoppgaver

  • Daglig tjenesteytung for beboerne i avdelingen
  • Ansvar for faglig arbeid i avdelingen som kartlegging, utarbeide mål og tiltaksplan, øke faglig kvalitet - herunder HOLkap 9, tiltak og oppfølging
  • Ansvar for veiledning av kollegaer
  • Tilrettelegge for arbeid og aktiviteter for beboerne
  • Målrettet miljøarbeid knyttet opp til den enkelte beboers behov
  • Dokumentasjon
  • Medisinansvar

Kvalifikasjoner

  • Bachelor i vernepleie eller sykepleie (siste års studenter i nevnte utdanninger har mulighet til å søke og kan bli vurdert)
  • Erfaring fra arbeid med personer med utviklinghemming, målrettet miljøarbeid og komplekse helseutfordringer
  • Kjennskal til lovverk som regulerer tjenestene, herunder HOL kap 9
  • Evne til å jobbe målrettet og systematisk
  • Gode kommunikasjons og samarbeidsevner
  • Gode datakunnskaper
  • Må kunne jobbe selvstendig, så vel som i team
  • Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig
  • Førerkort kl B manuelt gir

Vi tilbyr

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Personlig og faglig utvikling
  • Tverrfaglig samarbeid
  • Lønn som følger av lokalt rekrutteringsfokus; avhengig av ansiennitet lønnes man i spennet kr 505 800,- - 589 100,- (dvs ved 0-6 års ansiennitet, får årslønn som 8 års ansiennitet, og ved 10 og 16 års ansiennitet får man kl 20.000 over garantilønn)
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • bedriftsidrettslag med stor bredde i tilbudene
  • Personalhytter

Lønn

Stillingen er plassert i kommunens lønnsregulativ i henhold til gjeldende tariffavtale og i stillingskode 6455 Vernepleier.

Som ansatt er du medlem av Sandefjord kommunale pensjonskasse (for sykepleiere er det KLP), Sandefjord kommune har en av markedets beste pensjonsordninger og betaler inn over 10% av den enkelstes bruttolønn. Den ansatte trekkes 2% i pensjonsinnskudd. 

Andre opplysninger

Gjensidig prøvetid er 6 måneder.
Kommunen følger offentlighetsloven § 25 ved eventuell offentliggjøring av søkerliste.
Du skal ikke sende inn vitnemål og attester. Ta med kopier av disse til et eventuelt intervju.

Det er krav om politiattest,jf Helse og omsorgstjenesteloven  §5-4

 

Er dette en stilling som gir deg lyst til å flytte til Sandefjord?

Bor du ikke i Sandefjord og tenker at dette er interessant for deg, så legger vi ved et par linker til aktuell informasjon om Sandefjord kommune, i tillegg til at du har link til kommunens egne nettsider tilgjengelig i utlysningen.

Tenk stort, tenk Sandefjord
Sandefjord kommune | Facebook
Foresatteportalen i Sandefjord kommune
Sandefjord kommune på YouTube

Del på:

Referansenummer:

24/13245

Fylke:

  • Vestfold

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

20.05.2024

Tiltredelse:

etter avtale

Arbeidssted:

Frydenbergsletta

Kontaktpersoner:

Anette Gjessing

mob: 97012371

Enhetsleder Tone Helen Skjolden

mob: 46849305

Tilla Egeberg

mob: +47 99388237

Adresse:

Frydenbergsletta 9 3160 Stokke

Kart: