Sandefjord kommune, Knattholmen kystleirskole

Er du glad i sjø og natur? Liker du å undervise?

Naturveileder/assistent på Knattholmen kystleirskole

Stillingsinformasjon

 

Vi søker fagarbeider/assistent/naturveileder i 30 % stilling for arbeid tre dager i uken. Arbeidet er sesongbasert, og det arbeides etter en fortettet arbeidsplan på 10 uker pr. halvår. Leirskolen er stengt i vintermånedene. Vi holder til på KFUK/KFUM's enestående leirsted Knattholmen på idylliske Natholmen helt ytterst i Tønsbergfjorden, 8 km fra Sandefjord sentrum. Leirskolen har åtte fast ansatte, fire lærere og fire naturveiledere, som samarbeider tett med de ansatte på leirstedet. I løpet av leirskoledagene gis kunnskap og opplevelser knyttet til vann og livet ved kysten. All undervisning foregår utendørs, uansett vær. Forholdene ligger til rette for bl.a. kanopadling, roing, fisking, fjellklatring, orientering, flåtebygging, bading og utforsking av livet i fjæra. Vi kan tilby et variert og meningsfyllt arbeid for deg som liker å jobbe med barn og ungdom, og samtidig liker å oppholde deg i og bruke naturen. I tillegg vil du få oppleve et muntert, godt og faglig solid arbeidsfellesskap.

 

Stillingsstørrelse: 30 %
Stillingstype: Fast 30 % og vikariat 30 % i tillegg til ringevikarer
Stilling ledig fra: 23.08.2021

Arbeidsoppgaver

  • Veiledning av elever i aktiviteter knyttet til sjø, kyst og friluftsliv

Kvalifikasjoner

  • Det er ønskelig med fagbrev eller erfaring fra arbeid med barn/unge
  • Det er ønskelig med båførerbevis, klatreerfaring, fiskekunnskaper og/eller annen erfaring med aktiviteter ved kyst og i friluft

Lønn

Stillingen er plassert i kommunens lønnsregulativ i henhold til gjeldende tariffavtale. Som ansatt er du medlem av Sandefjord kommunale pensjonskasse. Sandefjord kommune har en av markedets beste pensjonsordninger og betaler inn over 10 % av den enkeltes bruttolønn. Den ansatte trekkes 2 % i pensjonsinnskudd.

Andre opplysninger

Gjensidig prøvetid er 6 måneder. Kommunen følger offentlighetsloven § 25 ved eventuell offentliggjøring av søkerliste. Du skal ikke sende inn vitnemål og attester. Ta med kopier av disse til et eventuelt intervju. Godkjent politiattest må fremvises før ansettelse.

Mer informasjon om leirskolen finner du her: http://knattholmen.no/ 

Del på:

Fylke:

  • Vestfold og Telemark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

30.06.2021

Tiltredelse:

23.08.2021

Arbeidssted:

Knattholmen kystleirskole

Kontaktpersoner:

Hans Christian Nystad

tlf: +47 97173579

Adresse: