Sandefjord kommune Administrasjon MP

Økonomikonsulent i administrasjonsstaben i kommunalområdet for miljø- og plansaker

Økonomikonsulent

Sandefjord er en kommune med stor tilflytting, rask ekspansjon og spennende utviklingsmuligheter. Kommunen har gjennomført en kommunesammenslåing og Stokke, Andebu og Sandefjord er nå nye Sandefjord kommune. Sandefjord ligger sentralt i Vestfold og det tar kun en times tid til Oslo. Det er også særdeles gode forbindelser til inn- og utland via fly, tog, buss og båt. Kommunen har over 62000 innbyggere. Kommunen har flott natur, et aktivt kulturliv og er et godt sted å bo. Se www.sandefjord.kommune.no for mer informasjon.

I kommunalområdet for miljø- og plansaker er det ledig 100 % stilling som økonomikonsulent. Stillingen er organisatorisk plassert i administrasjonsstaben, og rapporterer til leder av administrasjonsstaben. 

Stillingen er tillagt følgende oppgaver:

  • kontering av fakturaer
  • fakturering
  • registreringsarbeid
  • oppfølging av kunderegister
  • kundebehandling
  • oppfølging av renovatør bl. a. for bestilling av utstyr
  • annet forefallende kontorarbeid 

Vi ønsker primært søkere med minimum 2-årig høyskoleutdanning innen økonomiske og administrative fag. Det er ønskelig med erfaring fra lignende oppgaver og gode ferdigheter i excel. Det vil for øvrig bli lagt vekt på serviceinnstilling, samarbeidsevne og gode kommunikasjonsevner. Det vil også bli lagt vekt på løsningsorientering og evne til selvstendig arbeid. 

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. 

Vi kan tilby spennende oppgaver i et positivt arbeidsmiljø som er preget av varierte oppgaver. Stillingen vil bli avlønnet i forhold til kvalifikasjoner og ansiennitet i tråd med kommunens lønnsregulativ. Tiltredelse etter avtale. 

Søknadsfrist 1. juni 2018.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Nils Aspø, 33416315 eller 92804349.

Del på:
Referansenr:
2018013532
Fylke:
Vestfold
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
01.06.2018
Arbeidssted:
Sandefjord kommune
Kontaktpersoner:
Nils Dagfinn Aspø
tlf: +47 33416315
mob: +47 92804349

Tilbake til toppen